okt 152018
 

Jeugd ontmoetingsdag Ommen/Dalfsen.
Zaterdag 6 Oktober 2018 zijn bij de jeugd ontmoetingsdag geweest Gerbert Bisschop, Gerrit van Heerde en Gerrit Bosch.
Er waren 14 inzenders met 83 vogels, alle vogels en eigenaren waren aanwezig, het was mede dankzij de medewerking van Ommen een geslaagde dag , onze 3 jeugdleden die alle 3 in de prijzen zijn gevallen. Matthijs van Berkum met een Zebravink Bleekrug grijs man 89 punten een derde prijs en met een kl. Grasparkiet Groen met 88 punten Kampioen OK. Giovanni van Dieren met een kl. Grasparkiet Blankvleugel Blauw met 89 punten een derde prijs.
Sebrina van Dieren met een Diamantduif witstuit met 90 punten Kampioen en een eerste prijs met 89 punten en met een rijstvogel wildkleur een derde prijs bij de tropen met 90 punten.

Jeugd Ontmoetingsdag 2018