okt 012020
 

Rabobank Vaart en Vechtstreek organiseert ook in 2020 voor verenigingen en stichtingen een sponsoractie onder naam Rabo ClubSupport 2020. Als je niet alleen Rabobank-klant maar ook Rabobank-lid bent, kun je meepalen hoe het beschikbare sponsorbedrag van de Rabobank VVS over de deelnemende verenigingen en stichtingen wordt verdeeld.
Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Ook is stemmen mogelijk via de website van de bank met de toegezonden code .Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020.

Net als voorgaande jaren doet de Vogelvriend Dalfsen ook in 2020 weer mee aan deze actie.  Dus breng ook uw stem uit op de Vogelvriend!